Ninja Revenge

Verden af Ninja Revenge er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ninja Revenge, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Ninja-krigere er kendt for deres utrolige kampfærdigheder, og deres præcision og evne til at gå ubemærket hen er nogle af deres mest kendte egenskaber. I Ninja Revenge er du en sådan kraft at regne med, og når din landsby bliver angrebet, vil al din træning komme i spil, og alle dine evner vil blive testet, mens du forsøger at befri dit land for alle angribere.

Reglerne i Ninja Revenge er ligetil, og det eneste du skal gøre er at eliminere alle fjenderne fra hver bane ved hjælp af så få skud som muligt. Ninjaer er trods alt kendt for deres præcision og hurtighed, så du kan ikke blive for meget på ét sted. Mens du justerer dit sigte og kaster dødbringende projektiler, skal du tage hensyn til alle de unikke opførsler, som fjenderne har, da nogle bare står stille, nogle hopper op og ned, andre hopper diagonalt osv. Hver af dem bringer deres eget unikke sæt udfordringer med sig, og du skal tilpasse dig deres bevægelser og samtidig tage nøje hensyn til din egen aktuelle position, som du ikke kan ændre.

Hver bane fra Ninja Revenge har et særpræget layout samt fjendekonfigurationer, så du ved aldrig, hvad du kan forvente, når du begynder på et nyt kort. Desuden er den måde, du bevæger dig gennem banen, ude af din kontrol, så vær forberedt på at skyde fra alle mulige forskellige retninger. Men vær opmærksom på, at jo flere du rammer ved siden af, jo lavere bliver din endelige score, så sørg for at sigte omhyggeligt, før du skyder.

Forbered din stak af projektiler til at beskytte din landsby i Ninja Revenge, når du spiller på Spilo.dk, og slip af med alle fjenderne.

Sådan spiller du

Brug musen til at justere vinklen på dit skud, og tryk på venstre museknap for at skyde, hvis du er på en pc. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du berøre skærmen i den vinkel, du vil skyde, og slippe den, når du er klar. Vær opmærksom på, at jo større den stiplede linje bliver, jo kraftigere bliver dit slag.

Lignende spil:

Kan du lide Ninja Revenge? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.