Angry Heroes

Verden af Angry Heroes er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Angry Heroes, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Spil en klassisk oplevelse, når du prøver Angry Heroes, et spil, som alle, der nyder at kaste deres enheder mod fjendens styrker, bør være bekendt med. Hvis du kan lide spil, hvor dine reflekser ikke bliver testet, og nøglen til sejr er at have et godt sigte, så har Spilo.dk lige det, du har brug for i Angry Heroes. Som man kan forvente, giver hver bane dig et unikt sæt udfordringer, som kommer fra varierede fjendtlige placeringer, der er beskyttet af interessante strukturer, men også på grund af det faktum, at du skal afslutte hver bane med de enheder, der er tildelt dig.

For at bryde igennem fjendens forsvar har du en enorm slangebøsse, der slynger dine enheder afsted med enorme hastigheder, og hver af disse enheder har forskellige egenskaber. Nogle kan opnå høje hastigheder, når du aktiverer deres særlige kraft, andre kan eksplodere ved nedslag, mens andre har andre interessante kræfter, som du kan opdage. Desuden er der nogle baner, der virkelig læner sig op ad puzzle-aspektet, og du skal snildt bruge omgivelserne til din fordel for at slippe af med de irriterende fjender. I en bane skal du f.eks. ødelægge en struktur, der opbevarer tunge klippeblokke, som vil rulle ned og knuse enhver fjende, der står på dens vej. Derudover kan dine fjenders adfærd også ændre sig, idet nogle af dem bevæger sig rundt på banen, hvilket betyder, at du skal planlægge dine skud mere omhyggeligt.

Med sine levende og livlige farver skiller hver enkelt bane fra Angry Heroes sig ud, og det stiliserede udseende vil helt sikkert efterlade et indtryk. Når du kombinerer dette med optimistisk musik og sjovt gameplay, får du et fantastisk spil, som du kan vende tilbage til og spille, når du har lyst til en hurtig dosis sjov.

Juster dit sigte og skyd dig vej til sejr på Spilo.dk, når du spiller Angry Heroes.

Sådan spiller du

Sigt dine skud ved at bevæge musen og ved at holde venstre museknap nede. Slip knappen for at skyde. På mobile enheder skal du trykke på skærmen for at sigte og slippe fingeren for at skyde.

Lignende spil:

Kan du lide Angry Heroes? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.