Box Battle

Verden af Box Battle er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Box Battle, et af vores bedste hukommelsesspil-spil!

Test din hukommelse i Box Battle, et sjovt spil, hvor du skal tage risici, hvis du vil opnå den højeste score. Box Battle spilles på et gitter, og det er organiseret i kolonner og rækker, som alle gitre er. Hvert niveau begynder med at vise dig, hvad der er under hver kasse i gitteret, men efter et par øjeblikke vender de alle sammen rundt, og du skal huske, hvad der var under hver kasse. Du vælger hvilken kasse du vil afdække ved at vælge kolonneoverskriften og rækkeens nummer, og hvor disse skærer hinanden vil du afsløre, hvad der er under kassen. Du kan få mønter, men du kan også afsløre monstre, som vil dræne dine HP. Hvis du finder jordbær, kan du genopfylde dine HP.

Hvis du er ekstra opmærksom i starten af banen, kan du selvfølgelig afbøde en stor del af den skade, du får, hvis du er ekstra opmærksom. Men selv hvis du klikker på et monster, skal du ikke fortvivle! Du har tre liv til din rådighed, og du kan få noget af det tilbage, hvis du får jordbærrene. Der er masser af hemmeligheder i Box Battle, som bare venter på at blive opdaget af dig.

Afdæk, hvad der ligger under kasserne, når du spiller Box Battle på Spilo.dk, og hav det sjovt.

Sådan spiller du

Klik på elementerne i spillet med venstre museknap. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Box Battle? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hukommelsesspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.