Pair Up

Verden af Pair Up er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pair Up, et af vores bedste hukommelsesspil-spil!

Pair Up er et sjovt spil, der sætter din rumlige bevidsthed og hukommelse på prøve, og som sætter din tålmodighed på prøve. Hvis du har et rodet værelse, og hvis det kunne bruge lidt bedre organisation, så er seværdighederne fra Pair Up måske ikke alt for ukendte for dig. Hovedformålet med Pair Up er at placere to matchende genstande, der ligger spredt rundt på gulvet, og placere dem i den lukkede luge fra rummet. Når et par er på toppen af denne luge, åbnes den, og du får ikke kun et mere ryddeligt rum, men din score stiger også. Bunken, du skal gennemsøge, starter ret lille, men snart bliver rummet oversvømmet med flere og flere genstande. Disse genstande kan komme fra alle mulige forskellige områder, og du kan have genstande, som du normalt finder i et køkken, i et fitnesscenter eller alt muligt andet, som du kan forestille dig. Det vigtige er, at du finder de matchende genstande og fjerner dem fra rummet.

Selv om Pair Up har enkle regler, er det sjovt hele vejen igennem, fordi det udfordrer din hukommelse og din opmærksomhed på detaljer. Desuden viser det sig, at det er ret sjovt at rydde op i et rod. Hvis du finder parrene hurtigt nok, får du også fordel af en pointmultiplikator, så hurtighed er at foretrække, hvis du vil have den højest mulige score. Med sin 3D-grafik bliver scenen levendegjort, men det faktum, at spillet er placeret i et 3D-miljø, kan også øge udfordringen, da nogle genstande kan være placeret i forskellige positioner, så nogle gange skal du finde ud af, hvilke par der passer sammen, selv om de er på hovedet eller står på siden. Eller de kan endda være stablet eller ligge under hinanden. Vær også opmærksom på, at når du først har placeret en genstand over lugen, skal du finde dens match, da du ikke kan fjerne dem. De ryger enten ned gennem lugen, eller også starter du niveauet forfra.

Rens miljøet fra rummene på Pair Up, når du spiller på Spilo.dk, og hav det sjovt.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge en genstand, og træk den med knappen nede til lukkens placering, og slip knappen for at frigøre genstanden. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen i stedet for at bruge musen og slippe fingeren for at frigøre genstanden.

Lignende spil:

Kan du lide Pair Up? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hukommelsesspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.