Box Run

Verden af Box Run er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Box Run, et af vores bedste pusle spil-spil!

Sæt dine tænkefærdigheder på prøve, og lær de indviklede lag af banerne, når du spiller Box Run på Spilo.dk. I dette sjove puslespil skal du finde vejen til banens ende ved omhyggeligt at manipulere de håndtag og knapper, der er spredt ud over hele banen, og ved at bevæge dig fra den ene platform til den anden. Disse platforme kan grundlæggende betragtes som øer, og du skal bygge bro over hullerne på kreative måder, mens du sørger for, at du ikke falder ned i afgrunden nedenunder. For at gøre det hele endnu mere interessant er måden du bevæger dig på ret begrænset, da du kun kan rulle på siden. Det får dig virkelig til at tænke meget over, hvordan du skal bevæge dig, især fordi du for at afslutte banen skal falde gennem et lille hul for at komme i mål.

I løbet af banerne introduceres flere og flere mekanismer og udfordringer for dig, og du skal hurtigt tilpasse dig de skiftende omgivelser og regler. Dette sikrer, at spillet holder dig i gang med at tænke, så længe eventyret i Box Run varer. Selv om der kan være situationer, hvor du virkelig vil klø dig i hovedet, og det vil tage noget tid at finde løsningen, vil den tilfredsstillelse du får, når du til sidst finder løsningen, som regel være det hele værd. Som i de fleste ting er vedholdenhed nøglen, og i Box Run får du mulighed for at træne denne vigtige muskel.

Løs de miljømæssige gåder, når du spiller Box Run på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Stryg over skærmen ved at bruge venstre museknap til at flytte kassen, eller tryk på pilene på skærmen. Hvis du spiller fra en mobilenhed, kan du også trykke på disse knapper for at bevæge dig rundt.

Lignende spil:

Kan du lide Box Run? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.