Sliding Slide

Verden af Sliding Slide er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Sliding Slide, et af vores bedste pusle spil-spil!

Hvis du er vild med puslespil, så vil Sliding Slide helt sikkert give dig en udfordrende og sjov oplevelse. I dette glidende puslespil skal du omlægge puslespillets brikker for at skabe den uskrammede version af et bestemt landskab. Som titlen antyder, skal du i Sliding Slide skubbe brikkerne rundt på brættet. Det betyder, at du ikke bare kan vælge den del, du vil, og placere den på brættet. Du er nødt til omhyggeligt at omarrangere brættet, hver gang du vil foretage et træk. Dette øger udfordringen, for selv om du måske finder ud af løsningen på Sliding Slide, er det måske ikke så trivielt at nå frem til løsningen.

Sliding Slide har et væld af niveauer, hvor du kan træne din hukommelse og dine logiske evner, og ikke nok med det, du kan vælge mellem tre sværhedsgrader for hvert puslespil, du vil løse. Forskellen mellem disse sværhedsgrader er givet af antallet af brikker, du skal glide rundt. Selvfølgelig øger flere glidende puslespilsbrikker udfordringen betragteligt. Samtidig kan det også øge tilfredsheden ved hvert niveau, du løser. Du behøver selvfølgelig ikke at starte med at løse et svært puslespil, du kan arbejde dig op til denne sværhedsgrad.

Nyd et sjovt spil, der vil teste din tålmodighed og dine organisatoriske evner på Spilo.dk og prøv Sliding Slide.

Sådan spiller du

Klik med venstre museknap eller tryk på skærmen (hvis du bruger en mobilenhed), for at flytte puslespilsbrikkerne rundt.

Lignende spil:

Kan du lide Sliding Slide? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.