Farm Fun

Verden af Farm Fun er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Farm Fun, et af vores bedste pusle spil-spil!

Foråret er her, og Spilo.dk har forberedt masser af sjove spil, der er gode at spille i denne sæson. Et af disse spil er Farm Fun, hvor du skal organisere dine bondegårdsdyr i et spil, der udfordrer din logik og dine organisatoriske evner. At have en stor gård kræver masser af tålmodighed og omhu, og med Farm Fun får du mulighed for omhyggeligt at flytte rundt på dine dyr på en ordentlig måde. Målet med Farm Fun er at sørge for, at alle dyrene kommer ud af det lukkede område og ind i deres stald. Men der er masser af forhindringer mellem dem og deres destination, og det er op til dig at sørge for, at de når frem til det ønskede sted.

Fra buske, tønder, hegn og endda at skulle gå udenom hinanden, er der meget arbejde til dig i Farm Fun. Men gå ikke i panik, for du kan altid prøve igen på Spilo.dk. Desuden tilføjer Farm Fun lidt ekstra variation ved at give dig mulighed for at skabe par af samme type dyr, så der er et ekstra lag af strategi, som du kan tage hensyn til, når du organiserer din gård. Dyrene kan bevæge sig fremad eller baglæns, og især i de senere baner skal du lave nogle komplekse bevægelser for at få dem fri af deres stikker og ind i deres stald. Mens banerne bliver stadig sværere, bliver du også bedre til at forvalte den plads, du har til rådighed.

Spil et sjovt og afslappende puslespil på Spilo.dk og organiser dine bondegårdsdyr, når du spiller Farm Fun.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at vælge et dyr, og flyt musen i den retning, som du ønsker, at dyret skal bevæge sig hen til, med venstre museknap nede. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på dyrene og stryge i den retning.

Lignende spil:

Kan du lide Farm Fun? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.