Brick Out

Verden af Brick Out er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Brick Out, et af vores bedste arkade spil-spil!

Endnu en legendarisk nyfortolkning af en klassiker er tilgængelig på Spilo.dk. Spil Brick Out og forelsk dig i det fantastiske gameplay fra det legendariske Breakout, som har eksisteret i årtier og har skabt forskellige lignende spil. I Brick Out styrer du en padle, og du skal ramme de klodser, der er arrangeret på skærmen, med en bold. Efter hvert sammenstød reagerer murstenene på slaget, og de bliver fjernet fra skærmen. For at vinde niveauet skal du fjerne alle murstenene fra skærmen, mens du sørger for, at bolden ikke kommer bag padlen. Denne konstante ping pong, der sker på skærmen, holder tingene sjove og spændende.

Og når du smider nogle interessante genstande, der kan falde ned fra murstenene, som ændrer reglerne på interessante måder, så begynder det sjove virkelig at stige. Du kan f.eks. få en anden bold, som du skal prelle af på pagajen, eller pagajen kan blive længere eller kortere. En ting er sikkert, når først en lille ændring sker, ændrer tingene sig drastisk, og du er nødt til at tilpasse dig.

Grafikken i Brick Out er livlig, og er fuld af farver. Selv bolden skifter farve efter hver kollision. Kombiner det med den glade musik, og Brick Out vil helt sikkert glæde dig.

Spil en version af en klassiker på Spilo.dk, når du vælger Brick Out og har det sjovt.

Sådan spiller du

Styr padlen ved at flytte musen til venstre eller højre. Styr bolden mod murstensvæggen, og sørg for, at bolden ikke kommer forbi padlen.

Lignende spil:

Kan du lide Brick Out? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.