Short Life 2

Verden af Short Life 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Short Life 2, et af vores bedste arkade spil-spil!

Fortsæt dine eventyr, og undgå en grusom og voldelig død, når du spiller det næste spil i Short Life-serien. Short Life 2 bringer det gameplay tilbage, som du er vant til, men med flere fælder og farlige situationer end nogensinde før.

Se, hvilke nye kreative måder udviklerne af Short Life 2 har tænkt på, når du spiller denne efterfølger, og se, hvor langt du kan overleve i helt nye baner. Ligesom i forgængeren må du i Short Life 2 forvente at dø et par gange for at mestre banerne og lære at overvinde de farer, der ligger mellem hver forhindring, du har overvundet.

Ligesom i forgængeren er det ikke sikkert, at din tur til målstregen er forbi, hvis du støder ind i en forhindring, men forvent, at virkningen vil have nogle konsekvenser. For eksempel ændrer din måde at bevæge dig på drastisk, når dine ben bliver skåret af af nogle knive. Men hvis du stadig kan tænke på dine fødder, kan det være, at du måske lige gennemfører niveauet.

Se, hvilke nye overraskelser du kan finde, når du spiller Short Life 2 på Spilo.dk.

Spil andre spil fra short life-serien:

  1. Short Life

Lignende spil:

Kan du lide Short Life 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC