Droid-O

Verden af Droid-O er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Droid-O, et af vores bedste arkade spil-spil!

Bliv Jordens forsvarer mod en mægtig invasion af rumvæsener, når du spiller Droid-O på Spilo.dk. I Droid-O er det kun dig og dit skib mod den stadigt voksende horde af fremmede angribere, som vil gøre alt for at få fat i de rige naturressourcer, som Jorden har at byde på.

Rumskibet, som du styrer, er let at kontrollere, og det er afgørende for din overlevelse, for i Droid-O skal du ikke kun skyde på fjenderne, du skal også sørge for, at du ikke kolliderer med dem. For at gå til venstre eller højre skal du bare trække dit skib i den retning, du vil bevæge dig. Helst væk fra dine modstandere.

Jo mere du spiller, jo voldsommere bliver rumvæsenernes angreb, og dine formidable forsvarsevner vil virkelig blive sat på den ultimative prøve. For at hjælpe dig med at afværge dine fjender får du adgang til forskellige nyttige forbedringer, som du kan anvende på dit skib, der gør dig stærkere på forskellige måder, enten ved at give dig alle mulige kraftige våben, som kanoner eller raketter, eller give dig defensive evner som et kraftigt skjold.

Beskyt Jorden mod dens forestående ødelæggelse, når du spiller Droid-O på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Droid-O? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.