Bubble Shooter Arcade 2

Verden af Bubble Shooter Arcade 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Bubble Shooter Arcade 2, et af vores bedste boblespil-spil!

Bubble Shooter Arcade 2 er efterfølgeren til det berømte Bubble Shooter Arcade, og på Spilo.dk kan du nyde bobleskydning i al sin pragt, kun et kort klik væk. Med helt ny grafik og nye effekter leverer Bubble Shooter Arcade 2 den klassiske oplevelse, som du allerede kender og elsker, men bringer masser af nye fede funktioner, som adskiller det fra det første spil i serien. Udover nogle nye grafiske muligheder giver Bubble Shooter Arcade 2 dig også mulighed for at bytte om på de bobler, der er klar til at blive affyret. Og at rydde boblerne er en opgave, der skal løses ret hurtigt, da der hvert 15. sekund tilføjes to nye rækker af bobler på brættet, og når en række af bobler passerer en bestemt linje, skal du starte niveauet forfra. En anden ting, man skal huske på, er, at der nederst på skærmen er lommer med tal på, og når det er lykkedes dig at løsne boblerne fra stakken, kan de falde i en af disse, hvilket giver dig et vist antal point.

Som man kan forvente af et bubble shooter-spil, skal du i Bubble Shooter Arcade 2 skyde stakken af bobler, så mindst tre eller flere bobler af samme farve er forbundet. Hvis du opnår dette, bliver disse bobler fjernet fra brættet, hvilket ikke kun giver dig point og rydder brættet og giver dig mere tid, men det kan også skabe en vej til at skyde en stak bobler, der tidligere var utilgængelig. Og hvis du rydder mange bobler på én gang, fyldes din kraftbar hurtigere op, hvilket kan give dig alle mulige sjove specialbobler, som f.eks. dem, der kan matche bobler af alle farver. Når du vælger, hvilke mål du skal skyde mod, skal du altid huske på, at der også er denne bar, som du kan fylde op. At have en god strategi kan vise sig at være mere fordelagtigt end bare at skyde på den første stak bobler, du ser.

Nyd efterfølgeren til en klassiker, når du spiller Bubble Shooter Arcade 2 på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug museknappen til at sigte, og tryk på venstre museknap for at affyre boblerne. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen i den retning, du gerne vil skyde.

Lignende spil:

Kan du lide Bubble Shooter Arcade 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores boblespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.