Bucket Ball

Verden af Bucket Ball er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Bucket Ball, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Bucket Ball er et spændende og interessant puslespil med en meget enkel forudsætning. Ideen her er, at du skal smide en bold ned i spanden. Hvert niveau har sit eget twist, da du skal fjerne forhindringer af vejen, forsøge at bringe nye måder at fuldføre målet på. Der er helt sikkert masser af udfordrende oplevelser og øjeblikke at stå over for her, hvilket er det, der gør Bucket Ball til sådan et fantastisk spil til at begynde med.

Samtidig har du frie tøjler til at bruge forhindringerne som en måde at fuldføre niveauet på. Hvilket er det, der gør det til sådan en fornøjelig oplevelse. Det er noget særpræget og givende, men samtidig vil du blive imponeret over de mange puzzles og hvor forskellige de er.

Alt i alt gør Bucket Ball et fantastisk stykke arbejde med at give dig mange forskellige udfordringer at udforske og gennemføre. Det er noget meget anderledes end hvad du kan finde derude, men samtidig har det også en stjerneagtig tilgang når det kommer til hvordan du spiller. Bucket Ball har snesevis af baner, og du kan spille dem alle på Spilo.dk lige nu.

Sådan spiller du

Brug omgivelserne til at styre bolden ind i spanden. Interager med objekterne ved at klikke eller trykke på dem.

Lignende spil:

Kan du lide Bucket Ball? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.