Falling Lovers

Verden af Falling Lovers er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Falling Lovers, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

I Falling Lovers har du to søde væsner, og din rolle er at forsøge at fange dem begge så hurtigt som muligt. De falder, og det eneste, du kan gøre, er at sørge for, at du tager dig af dem. De kan ikke leve den ene uden den anden, så du skal have en masse opmærksomhed for at sikre, at alting sker som du ønsker.

Falling Lovers er et spil, hvor du virkelig skal teste din opmærksomhed og reaktionstid. Det er en fantastisk ting at forfølge, og du vil opdage, at det fungerer præcis som du ønsker, og du vil blive begejstret over at se, hvordan hvert niveau udfordrer dig endnu mere. Der er heller ikke mangel på baner, idet Falling Lovers bringer snesevis af sjove baner med sig.

Falling Lovers er en af de titler, hvor du konstant vil finde dig selv i at forsøge at løse endnu et puslespil. Det er et af de spil, som alle ønsker at spille, når det kommer til at opfylde nye udfordringer og engagere sig til at prøve nye ting hele tiden. Med Falling Lovers er hver ny bane et mysterium og en ny mulighed, som du kan finde på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Drej klodserne, enten ved at bruge musen, hvis du spiller på en pc, eller ved at trykke på skærmen, hvis du spiller på en mobilenhed, så karakterens vej kolliderer. Vær forsigtig, og ram ikke nogen farer på din vej.

Lignende spil:

Kan du lide Falling Lovers? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.