Smiling Glass 2

Verden af Smiling Glass 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Smiling Glass 2, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Når du spiller Smiling Glass 2, får du automatisk mulighed for at teste dine færdigheder, mens du også har masser af sjov undervejs. Det er en af de spiloplevelser, som alle vil nyde, bare fordi du har sjove øjeblikke, og du har mulighed for at se, om du har det, der skal til for at gennemføre hvert niveau.

Hovedfokus i spillet er at forsøge at fylde glasset med vand uden at spilde. Selv hvis du spilder noget vand, skal spildet være minimalt. Og det er her Smiling Glass 2 brillerer, det giver dig mulighed for at afprøve dine færdigheder og fordybe dig i de spændende resultater, samtidig med at du får nye måder at teste dig selv på for hvert spil.

Samtidig gør Smiling Glass 2 et rigtig godt stykke arbejde med at holde tingene underholdende og engagerende for spillere i alle aldre. Det har et fantastisk visuelt udtryk, og samtidig kan du nyde snesevis af fantastiske baner. Smiling Glass 2 er et af de mest interessante spil for både børn og voksne, og det kommer også med masser af genspilningsværdi. Giv Smiling Glass 2 en chance lige nu på Spilo.dk, hvis du vil have et vidunderligt, spændende puslespil for alle aldre!

Sådan spiller du

Hvis du bruger en pc, skal du klikke på skærmen med venstre museknap, eller hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at slippe vandet fra beholderen, så det når glasset og fylder det med vand, indtil det passerer den stiplede linje. Brug omgivelserne til at hjælpe dig med at lede vandet til dets destination, og undgå de farer, der kommer på din vej.

Lignende spil:

Kan du lide Smiling Glass 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.