Castle of Magic

Verden af Castle of Magic er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Castle of Magic, et af vores bedste eventyrspil-spil!

Besøg magiske kongeriger og besejr fantastiske monstre, når du træder ind i en berømt troldmands kåbe i Castle of Magic på Spilo.dk. Her skal du hoppe over forhindringer og huller for at krydse de forræderiske omgivelser, undvige farlige fjender og angribe på det rigtige tidspunkt, hvis du vil se, hvor eventyret i Castle of Magic fører dig hen. Ved at rejse til fem forskellige riger vil du på din rejse overvinde masser af interessante udfordringer, og ved at flyve, glide, svæve og deltage i andre forskellige måder at komme fra det ene sted til det andet på, kan du opleve eventyret på Castle of Magic til det sidste.

Mens du kan hoppe på nogle fjender for at besejre dem, har du også til din rådighed forskellige våben, der alle er mere fantastiske end de andre. Fra legendariske sværd til fortryllede tryllestave, vil arsenalet i Castle of Magic hjælpe dig med at komme videre gennem banerne. Ved at ødelægge kasser, der er spredt ud over alle banerne, kan du finde alle mulige opgraderinger og nyttige genstande. Og udover at samle nye våben kan du også samle de diamanter, der ligger i banerne.

Begiv dig ud på en forunderlig rejse, når du spiller Castle of Magic på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug piletasterne eller WASD-tasterne til at bevæge dig rundt, hoppe eller krybe på hug. Tryk på venstre museknap for at angribe. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på knapperne på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Castle of Magic? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores eventyrspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.