Merge Dreams

Verden af Merge Dreams er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Merge Dreams, et af vores bedste eventyrspil-spil!

Træd ind i et magisk kongerige og forbered dig på en afslappende og sjov oplevelse på Spilo.dk, når du spiller Merge Dreams. Med sin levende grafik og glade musik vil Merge Dreams helt sikkert glæde dig og være et godt valg til de øjeblikke, hvor du føler, at du har brug for en dosis afslapning. Den stiliserede grafik præsenterer et magisk, svævende kongerige, og du skal kombinere genstande af samme type for at skabe nye genstande. Når det lykkes dig at kombinere alle genstande fra den del af riget, du besøger i øjeblikket, åbnes nye dele af riget for dig, og du kommer også videre i historien.

Under hele din rejse følger du Alice og hjælper hende med at redde sine ledsagere fra alle mulige farer, som de havner i. Udover at hjælpe dem ud af problemerne hjælper du dem også med at genopbygge deres drømmeverden ved at bygge alle slags bygninger og derefter langsomt opgradere dem, så de bliver mere og mere kraftfulde. De produkter, du får fra disse bygninger, kan senere sælges, og du vil optjene guld og erfaringspoint, som du kan bruge til at fremme historien om Merge Dreams. Mens en ukendt rejse venter dig, ved du, at du vil have trofaste allierede ved din side, og ved at kombinere de forskellige venlige væsner, som du møder undervejs, vil de udvikle sig til at blive mere og mere magtfulde allierede.

Tag på en magisk rejse, når du spiller Merge Dreams, og afslør hemmelighederne i denne fantastiske verden.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at vælge elementerne fra skærmen, og træk dem over de andre identiske elementer fra skærmen med knappen nede, mens du holder den nede. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Merge Dreams? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores eventyrspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.