Robot Police Iron Panther

Verden af Robot Police Iron Panther er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Robot Police Iron Panther, et af vores bedste eventyrspil-spil!

Robot Police Iron Panther indeholder blinkende lys. Hvis du nogensinde har drømt om at sammensætte en robothund, der skal bruges til at bekæmpe kriminalitet, så har Spilo.dk spillet til dig. I Robot Police Iron Panther skal du først samle en højteknologisk robothund, og derefter gå ud og eliminere de forskellige trusler rundt omkring i byen. Som man kan forvente, er byggeprocessen en indviklet proces, og hver enkelt del skal placeres på det rigtige sted. Alt skal passe på det rigtige sted, da de systemer, der er involveret i enhver form for avanceret maskine, ikke giver plads til fejl. Men at se, hvordan robotten langsomt begynder at ligne en kampmaskine, er blot én måde, hvorpå Robot Police Iron Panther bringer sjov ind. Især fordi der er lagt stor vægt på at vise dig, hvordan alle delene passer sammen, og hvordan alting hænger sammen på en logisk måde, ved hjælp af indviklede animationer, der viser dig denne proces.

Men samlingen af din robothund er kun en del af Robot Police Iron Panther, for du har ikke brugt al den tid bare for at konstruere en effektiv og avanceret maskine. Nej, sammen skal I ud på missioner for at bekæmpe kriminalitet og eliminere alle mulige trusler fra hele byen i en unik historie med interessante karakterer i en Sci Fi-verden. Denne kampdel af spillet er, som du sikkert forventer, meget mere actionfyldt end den foregående, så forbered dig på at komme ud i masser af kampe, mod alle mulige forskellige monstre, der strejfer rundt i gaderne og forstyrrer freden. Kampsystemet fra Robot Police Iron Panther er en kombination af roulette og sten, papir, saks, og det er et 1 mod 1 sammenstød mod en modstander. Først vil et hjul spinne, og du skal klikke på skærmen for at stoppe dets rotation. Når det lander på et element, skal du vælge en angrebstype. Hvis både du og din fjende har den samme type angreb, tager I begge skade. Hvis du vil uddele massive mængder af skade, kan du bruge dit Ultimate-angreb, som kan udslette dine fjender meget lettere end de andre metoder til langsomt at hakke deres helbred væk.

Træd ind i en Sci Fi-verden med hjælp fra Spilo.dk og skab en hård kampmaskine, når du spiller Robot Police Iron Panther.

Sådan spiller du

Hvis du bruger en pc, kan du interagere med spillets elementer ved at bruge musen til at flytte markøren og venstre museknap til at vælge noget fra skærmen. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen i stedet for at bruge musen.

Lignende spil:

Kan du lide Robot Police Iron Panther? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores eventyrspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.