Chu Choo Cake

Verden af Chu Choo Cake er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Chu Choo Cake, et af vores bedste arkade spil-spil!

Bliv den sødeste togkonduktør, når du spiller Chu Choo Cake på Spilo.dk, og sørg for, at de lækre slik når frem til deres destination. For at starte toget skal du undslippe rotterne, der konstant patruljerer på banen og gør deres bedste for at forhindre dig i at fylde kagetoget med lækre sukkerholdige godbidder. Med 10 forskellige destinationer, som du skal sørge for, at toget når frem til, skal du være meget hurtig, for du vil ikke have, at toget bliver forsinket, men også meget forsigtig, for rotterne, der patruljerer på banerne, vil følge dig, indtil de fanger og stopper dig.

Hvis du bliver fanget, behøver du ikke straks at begynde at bekymre dig, for du kan blive fanget fire gange, før du skal starte niveauet forfra. Og det er ikke det eneste, du har til gode, for spredt rundt omkring på banen kan du finde røde peberfrugter, som du kan aktivere for at bedøve alle modstandere i nærheden. For at læsse toget med kager skal du køre hen over de rektangulære slik, der er placeret på jorden, og lade tyngdekraften tage sig af resten. Hvis det lykkes dig at ramme en rotte med et af disse slik, kan du midlertidigt fjerne dem fra scenen, hvilket giver dig nogle ekstra dyrebare øjeblikke af fred, da der er færre fjender at holde øje med.

Hver bane har et unikt layout, og du skal hurtigt lære den bedste måde at navigere rundt på og bruge stigen på de rigtige tidspunkter for at maksimere din fremgang. Heldigvis bevæger fjenderne sig i det samme nøjagtige mønster, så du kan forudsige deres bevægelser og reagere derefter. Du skal bare sørge for ikke at blive for distraheret af den smukke grafik, som Chu Choo Cake har, da dette er endnu et spil på Spilo.dk, som nok skal spilles, hvis du ikke er alt for sulten. Banerne er fyldt med alle mulige godbidder, som du normalt ville finde i et bageri, så husk det, hvis du endnu ikke har spist. Kombiner grafikken med den glade musik, og Chu Choo Cake er en dejlig oplevelse hele vejen igennem.

Sørg for, at toget fyldt med kager når frem til sin destination, når du spiller Chu Choo Cake på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Chu Choo Cake kan kun spilles på en pc. Brug venstre museknap til at navigere i menuerne, og klik på spillets elementer ved at bruge venstre museknap. For at bevæge dig rundt i banerne skal du bruge enten WASD- eller piletasterne.

Lignende spil:

Kan du lide Chu Choo Cake? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.