Neon War

Verden af Neon War er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Neon War, et af vores bedste arkade spil-spil!

Neon War er et sjovt spil, hvor du skal overleve mod den tilsyneladende uendelige sværm af fjender, der falder mod dit skib. Gennem en kombination af at finde de rigtige opgraderinger, der passer til din spillestil, samt dine færdigheder, kan du opnå en høj score og overleve så længe som muligt mod de ubarmhjertige angreb. Fjenderne fra Neon War har en unik visuel stil, og de består af forskellige geometriske former eller en kombination af disse. På grund af Neon-temaet kan du naturligvis forvente et skarpt, glødende lys i hele scenen. Hver fjende har et tal i midten, og dette tal repræsenterer det antal slag, som den skal tage for at forsvinde. Dette tal viser også, hvor meget skade de vil gøre på dit skib, hvis det lykkes dem at kollidere med dig. Fjendernes bevægelser er noget forudsigelige, da de hele tiden hopper rundt på scenen, men når der dukker flere af dem op, kan det hurtigt blive en udfordring.

Det, der gør Neon War til noget særligt, er den interessante opgraderingsmekanik, som du kan få adgang til hver gang du genstarter spillet. I løbet af en bane får du specielle point ved at ødelægge fjender, point som du derefter kan bruge til at anvende alle mulige forbedringer på dit skib. Disse spænder fra en forbedret affyringshastighed, til mere helbred eller skade, og man skaber endda et andet mindre skib, der skyder mod dine fjender. Når der begynder at dukke flere fjender op, og deres styrke stiger, vil disse opgraderinger gøre forskellen mellem at få flere point eller at skulle starte forfra.

Få en høj score og hav det sjovt, når du spiller Neon War på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap i området under skibet, og hold den nede for at bevæge dig til venstre eller højre. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen i det samme område for at bevæge dig. Skibet skyder automatisk, når du begynder at bevæge dig.

Lignende spil:

Kan du lide Neon War? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.