Cowboy Saloon Defence

Verden af Cowboy Saloon Defence er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Cowboy Saloon Defence, et af vores bedste skydespil-spil!

Tag dine cowboystøvler og din cowboyhat på, for Spilo.dk tager dig med til det vilde vesten med Cowboy Saloon Defence. Her spiller du som en cowboy, der skal beskytte sin yndlingssaloon mod de indkommende fjender. Som du ville forvente af et spil, der er placeret i det amerikanske grænseland, vil lyden af revolveren tordne i himlen, og dens enorme kraft vil vise sig at være en ganske effektiv metode til at afværge dine fjender. Og du får brug for al den ildkraft, du kan få i Cowboy Saloon Defence, for tingene kan ret hurtigt komme ud af kontrol, især i de senere baner, hvor flere fjender kommer til at angribe dig. For at hjælpe dig i dit forsvar er der et opgraderingssystem, der dukker op i slutningen af hver bane, hvor du kan opgradere en af de vigtigste egenskaber ved din karakter: skudstyrken, præcisionen i dit sigte (i starten ryster din hånd lidt af alt det, der kommer), antallet af kugler, du kan bære, før du skal genlade, og hastigheden, hvormed du kan skyde dine kugler.

For at kunne opgradere på alle disse vitale områder, skal du skyde på de mønter, som fjenderne taber. Men pas på, for hvert skud du tager for at samle mønter er et skud mindre, du kan tage for at besejre en indkommende fjende, så hvert øjeblik har du alle mulige små beslutninger, som du hurtigt skal overveje. Og da fjenderne har en række forskellige adfærdsmønstre og egenskaber, har du mange ting at tage hensyn til ved hvert skud, du tager. Nogle fjender kan bevæge sig diagonalt, hvilket tvinger dig til at tage hensyn til denne bevægelse og forudsige deres bane, nogle af dem er meget hurtige, nogle eksploderer, når de dør, mens andre bare kræver mange kugler at besejre. Og i Cowboy Saloon Defence kan du have forskellige typer fjender, der kommer mod dig på samme tid, så du er nødt til at prioritere hurtigt og være så effektiv som muligt med dine bevægelser, for selv det at ændre dit sigte tager en del tid, og hvert sekund betyder noget.

Heldigvis behøver du ikke at skyde manuelt, da hvert skud tages automatisk, og den hastighed, hvormed du kan skyde, bestemmes af din karakteristiske ildhastighed. I de senere baner er der masser af ting, du skal håndtere, og det vil være afgørende for, om du overlever til en ny runde eller ej, at du kan vælge den bedste fremgangsmåde. Skal du angribe en bestemt fjende, der er den mest umiddelbare trussel, skyde mod nogle mønter for at samle dem eller ændre retning på dit sigte, en handling, der taber dyrebare øjeblikke, når du ikke skyder på noget? At finde ud af den korrekte rækkefølge af handlinger sikrer din overlevelse.

Tag på en tur til det vilde vesten med hjælp fra Spilo.dk, når du spiller Cowboy Saloon Defence.

Sådan spiller du

I Cowboy Saloon Defence skal du kun styre, hvilken retning din pistol sigter mod, samt vælge de passende opgraderinger. Begge disse handlinger kan udføres ved hjælp af venstre museknap, hvis du spiller på en PC, eller ved at trykke på skærmen, hvis du bruger en mobil enhed.

Lignende spil:

Kan du lide Cowboy Saloon Defence? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skydespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.