Halloween Archer

Verden af Halloween Archer er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Halloween Archer, et af vores bedste skydespil-spil!

I Halloween Archer er reglerne enkle: Du skal ramme alle de genstande, der kommer flyvende fra bunden af skærmen, med din bue og pil. At skyde med din bue kommer med sit eget unikke sæt af udfordringer, en af de vigtigste er det faktum, at tyngdekraften altid trækker pilene nedad, og du skal tage hensyn til denne fysiske kraft med hvert skud, du tager. Heldigvis hjælper Halloween Archer dig en smule, når du tager dine skud, fordi tiden bliver langsommere, mens du omhyggeligt vælger den bedste vinkel.

Da spillets tema er Halloween, kan du forvente masser af græskar og andre genstande, der helt sikkert vil minde dig om denne uhyggelige højtid. Og det bedste er, at du kan spille Halloween Archer når som helst på året på Spilo.dk, ikke kun på Halloween!

Heldigvis har du en uendelig forsyning af pile, men det gør ikke spillet nemmere. Det kan virke lidt sværere, fordi du bliver nødt til at holde dig selv tilbage fra at kaste en konstant spærreild af pile mod dit mål, hvilket er en strategi, der for det meste ikke vil fungere, især i de senere baner.

Bliv en god bueskytte i Halloween Archer og prøv at få en god score.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at begynde at sigte, og bevæg musen op og ned for at vælge skudvinkel. Hvis du er på en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at begynde at sigte, og stryge op eller ned for at indstille vinklen.

Lignende spil:

Kan du lide Halloween Archer? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skydespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.