Duck Hunter

Verden af Duck Hunter er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Duck Hunter, et af vores bedste skydespil-spil!

Andejagtsæsonen er begyndt på Spilo.dk, og du skal nogle gange kontrollere andebestanden med din riffel. I Duck Hunter træder du ind i rollen som en jæger, der skal nedlægge så mange ænder som muligt, før ænderne slipper væk. Som man kan forvente, er ænder smidige, og deres evne til at flygte er stærkt forbedret af det faktum, at de kan flyve. Så du kan være sikker på, at hvis dine reflekser ikke er klar, vil du ikke være i stand til at ramme dine mål.

Men vær ikke for hurtig, når du trykker på aftrækkeren, for hvis du skyder den hund, der nogle gange dukker op på skærmen, skal du starte niveauet forfra. Så husk, at det er en balance mellem hurtighed og omhyggeligt sigte. Hvis du tager for lang tid, og du ikke rammer det nødvendige antal ænder for et bestemt niveau, kan du ikke komme videre til næste runde.

Gør dig klar til et hurtigt skydespil, når du spiller Duck Hunter på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Styr sigtekornet, enten ved hjælp af piletasterne eller WASD, og flyt det hen over de ænder, der vises på skærmen. Når du har en i sigtekornet, skal du trykke på mellemrumstasten for at skyde med din riffel. Du må ikke skyde hunden, der nogle gange dukker op på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Duck Hunter? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skydespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.