Crazy Fantasy Hair Salon

Verden af Crazy Fantasy Hair Salon er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Crazy Fantasy Hair Salon, et af vores bedste hår-spil-spil!

Selv en prinsesse kan få hårproblemer fra tid til anden. Forvirret, skadet, tørt hår, spaltet hår og ikke at forglemme lus! Den gode nyhed er, at vi åbner vores skøre fantasi frisørsalon. Her giver vi vores kunder de mest fantastiske og magiske frisurer, så du kan nu slutte dig til vores team for at bevise dine fantastiske frisørfærdigheder! Da disse prinsesser ønsker at gøre en stor entré og skinne uanset hvor de er, står de i kø i vores frisørsalon for at få film- og eventyrlignende frisurer! Viking fletninger, havfrue fletninger og farver, prinsesseknuder eller Khaleesi-hår, du siger det, vores magiske hænder kan skabe alt, hvad de drømmer om!

Lignende spil:

Kan du lide Crazy Fantasy Hair Salon? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hår-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.