Crossy Chicken

Verden af Crossy Chicken er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Crossy Chicken, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Crossy Chicken er et actionfyldt, sjovt spil, hvor dit fokus er at forsøge at hjælpe kyllingen med at krydse vejen. Men denne særlige vej er fyldt med forhindringer, lige fra biler til vand og endda tog. Det er et meget vanskeligt sted for en lille kylling at leve, men du må gøre alt, hvad der står i din magt, for at hjælpe kyllingen med at overleve i dette krævende, udfordrende og golde ødemark fuld af forhindringer.

Det bliver ikke let, men dine evner og din kraft vil hjælpe denne kylling med at komme forbi alle problemerne og i sidste ende nå frem til destinationen på den måde, du altid har ønsket. Det er et meget kreativt og engagerende spil med masser af smarte idéer, og du vil finde dig selv testet dine evner hele tiden i forsøget på at vinde. Det er aldrig let, men det er totalt sjovt og spændende, da du forsøger at forbedre dine færdigheder og skubbe dem til nye højder hele tiden og prøve at se, hvor langt du kan komme.

Crossy Chicken er tilgængelig på Spilo.dk lige nu, så hvis du tror, at du har det, der skal til for at opnå den højeste score, så giv det en tur med det samme!

Lignende spil:

Kan du lide Crossy Chicken? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.