Solitaire Garden

Verden af Solitaire Garden er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Solitaire Garden, et af vores bedste kortspil-spil!

Der venter eventyr i Solitaire Garden, et sjovt solitaire-spil, der blander det klassiske kortspil med en fantastisk og engagerende historie, som har karakterer, du hurtigt vil elske. Sammen med Alice, en venlig figur fra Solitaire Garden, skal du renovere den have, du har arvet. Den smukke grafik giver virkelig liv til haven, og den vil trække dig ind i den interessante verden af Solitaire Garden, og den glade musik vil helt sikkert give dig et smil på læben.

For at renovere haven skal du tjene point og mønter, og det gør du ved at spille Solitaire. Jo bedre du spiller, jo flere penge har du til at renovere og give et nyt og frisk look til din elskede have. Find ud af, hvordan den spændende historie udvikler sig, sammen med Alice og Spilo.dk, og bliv en solitaire-profil!

Lignende spil:

Kan du lide Solitaire Garden? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kortspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.