Delivery Racer

Verden af Delivery Racer er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Delivery Racer, et af vores bedste cykelspil-spil!

I Delivery Racer skal du sætte dig op på din motorcykel og være klar til at levere post, mens du samler penge ind og undgår de forhindringer, der kommer på din vej. For at få den højeste score skal du være hurtig og komme sikkert i mål, og et enkelt styrt vil sætte en stopper for løbet gennem trafikken.

De forhindringer, der kommer på din vej, varierer fra trafikkegler, biler og endda tog. Du kan altid stoppe din motorcykel, når du holder op med at trykke på skærmen.

Med venlig stiliseret grafik vil du straks kunne identificere enhver fare, der er på vejen, og de gør også et godt stykke arbejde med at trække dig ind i byens unikke atmosfære.

Bliv en budchauffør, når du spiller Delivery Racer på Spilo.dk, og find balancen mellem at køre sikkert og hurtigt.

Lignende spil:

Kan du lide Delivery Racer? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores cykelspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.