Design My Velvet Dress

Verden af Design My Velvet Dress er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Design My Velvet Dress, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Hej, små skræddere! Føler I jer kreative i dag? For vi har en ny designudfordring til dig! Hvad siger du til at skabe en glamourøs fløjlskjole?! Vi ved, at fløjl ville blive betragtet som et stof, der er tættere forbundet med efterår/vinter stilarter. Men en fløjlskjole er et must-have i din garderobe! Den er perfekt til den festlige sæson, cocktailparties, collegefester, aftenmiddage eller dates! Så vent ikke længere, og kom ind på vores workshop, hvor du finder alt, hvad du behøver for at designe din drømmekjole i fløjl! Vælg kjolens design og form fra kataloget, og vælg den rette farve ved at udforske farvepaletten. Du vil finde mange dejlige dekorative elementer, som vil tilbyde unikhed! Der er et stort udvalg af bånd, perlesnore og elegante bælter, som du kan vælge imellem for at pifte det nye look op! Når du er færdig, skal du matche denne fantastiske nye kjole med det rette tilbehør såsom høje hæle, smarte tasker og charmerende smykker.

Lignende spil:

Kan du lide Design My Velvet Dress? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.