Detective Loupe Puzzle

Verden af Detective Loupe Puzzle er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Detective Loupe Puzzle, et af vores bedste pusle spil-spil!

Hjælp detektiv Loupe med at opklare forskellige mysterier og afdække hemmeligheder ved at løse gåder, finde skjulte genstande, opdage forskelle og alle mulige andre ting, der sætter din hjerne på prøve. Nogle gange er tingene ikke, hvad de først ser ud til at være i Detective Loupe Puzzle, og det er din opgave at forsøge at finde løsningen på de mysterier, der findes i den spændende verden af Detective Loupe Puzzle.

For at finde de forskellige ledetråde, der findes på hvert niveau, skal du være tålmodig, og din opmærksomhed på detaljer skal altid være på højeste niveau. Efter at have undersøgt hver enkelt scene bør du være i stand til at løse gåden, men vær forberedt på at tænke ud af boksen, da nogle tilfælde kræver, at du ikke tager tingene for pålydende og læser mellem linjerne. Nogle gange vil Detective Loupe Puzzle give dig hints, da kriminalassistent Loupe har masser af erfaring på området, og nogle detaljer springer straks i øjnene, og hans skarpe sanser vil lade dig vide, når det er tilfældet. Fra at finde ud af, hvem der har begået en afskyelig forbrydelse, til at spotte, hvem der er parret, har Detective Loupe Puzzle masser af sjove scenarier, som du skal løse.

Find ud af forskellige mysterier og hjælp detektiv Loupe med at løse hver enkelt sag, når du spiller Detective Loupe Puzzle på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Hvis du spiller på en pc, skal du bruge venstre museknap til at vælge sporene og de forskellige andre spilelementer. Hold venstre eller højre museknap nede for at bruge forstørrelsesglasset. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Detective Loupe Puzzle? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.