2048 Legend

Verden af 2048 Legend er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil 2048 Legend, et af vores bedste pusle spil-spil!

Den klassiske puslespilsoplevelse, der er inspireret af spillet Threes, er lige ved hånden på Spilo.dk, når du vælger 2048 Legend. Med de regler, som du måske allerede kender, er 2048 Legend et godt valg, hvis du vil have en sjov udfordring, som er let at tage op og forsøge at opnå en høj score. Du skal bare være forsigtig, for når du først er begyndt på en runde, kan du få svært ved at stoppe med at spille. Selvom det er snydt simpelt i sit design, skal hvert træk du foretager beregnes, da et forkert træk kan ødelægge dine chancer for at slå dine tidligere scoringer. For at få point i 2048 Legend skal du støde sammen med to brikker, der har det samme nummer på sig, for at få point. Hvis du gør dette, vil du øge deres værdi, fjerne en af fliserne og skabe en større flise. Dette rydder ikke kun den plads, du kan arbejde med, men det giver dig også mulighed for at matche disse fliser med andre fliser også. Men vær forsigtig, for hver gang du flytter brikkerne for at skabe kampe, bevæger alle brikkerne sig i den samme retning. I bund og grund får du en ny brætkonfiguration, hver gang du flytter.

Desuden vil hvert swipe, du laver, skabe en helt ny brik, så vær opmærksom på dette, for pladsen er begrænset på brættet, og den nye brik vil altid være en med det lavest mulige tal, og efterhånden som du kommer videre på 2048 Legend, og brikkerne får en højere værdi, bliver det stadig sværere at styre brikkerne med lave tal og fjerne dem med en højere værdi. Jo bedre du spiller, jo sværere bliver spillet. Men selv hvis du taber, kan du prøve igen for at slå din score. Med et interessant puslespilskoncept og letforståelige regler kan 2048 Legend være et godt valg, hvis du ønsker at slappe af.

Nyd 2048 Legend på Spilo.dk, og se, hvor mange point du kan score i dette sjove puslespil med tal.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at klikke og swipe i den retning, du vil have brikkerne til at bevæge sig. Du kan også bruge piletasterne eller WASD til at flytte dem enten op, ned, til venstre eller til højre. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du stryge over skærmen med din finger for at flytte fliserne rundt.

Lignende spil:

Kan du lide 2048 Legend? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.