Nonogram Jigsaw

Verden af Nonogram Jigsaw er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Nonogram Jigsaw, et af vores bedste pusle spil-spil!

Der venter dig et sjovt og afslappende, men til tider ret udfordrende puslespil på Spilo.dk, når du vælger Nonogram Jigsaw. Som navnet antyder, følger dette spil reglerne for et nonogram-puslespil, hvor du skal udfylde eller efterlade tomme celler på et gitter i henhold til nogle tal. Disse tal viser de regler for rækker og kolonner, som du skal følge, og for at opfylde betingelserne for et bestemt niveau skal du sørge for at opfylde alle kravene. Jo større gitteret bliver, jo mere kompliceret bliver puslespillet, men din tilfredshed bliver også større, når det lykkes dig at afslutte et niveau og låse det endelige billede op. Selvfølgelig kan du, fordi nonogrammer er billedlogiske puslespil, nogle gange finde ud af, hvordan du skal male gitteret ved at finde ud af, hvilket billede cellerne kan afbilde. Så som en ekstra bonus kan Nonogram Jigsaw også forbedre dine tegnefærdigheder.

Ud over fordelen ved at slappe af kan du også træne din hjerne, mens du løser disse puslespil, og du kan måske se positive kognitive virkninger med tiden. Og fordi nogle niveauer kan være mere gådefulde end andre, har Nonogram Jigsaw en hjælpsom hintmulighed, som du kan bruge til at vise dig vejen, hvis du nogensinde skulle sidde fast. Du skal ikke være bange for at bruge den, når du har brug for hjælp. Spillet har to tilstande, som du skal skifte mellem, i den ene af dem skal du markere de celler, der skal udfyldes, mens du i den anden tilstand skal angive, hvilke celler der skal være tomme. Hvis kolonnen eller rækken har to tal i stedet for ét, skal du lade en tom celle stå mellem dem. Dette tilføjer endnu et lag af kompleksitet, men når du først begynder at få styr på tingene, bliver det meget lettere at løse nonogrammer. Og at se det endelige billede, som du har tegnet, er en stor belønning for din mentale indsats.

Slap af og træn din hjerne med et andet sjovt puslespil på Spilo.dk, når du spiller Nonogram Jigsaw.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge elementerne i spillet, til at interagere med gitteret eller til at skifte mellem de to tilstande. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen i stedet for at bruge museknappen.

Lignende spil:

Kan du lide Nonogram Jigsaw? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.