Doc Darling Santa Surgery

Verden af Doc Darling Santa Surgery er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Doc Darling Santa Surgery, et af vores bedste lægespil-spil!

Julen nærmer sig med hastige skridt, og Spilo.dk har forberedt masser af sjove spil, som du kan spille i denne festlige sæson. I Doc Darling Santa Surgery er julemanden havnet i problemer og har brug for din hjælp. Mens du rejser gennem luften juleaften, dukker der pludselig et fly op i julemandens vej, og for at undgå en kollision må han hurtigt lede rensdyrene væk fra farens vej, en manøvre, der får slæden til hurtigt at falde mod jorden. Desværre får det også julemanden til at glide ud af slæden. Heldigvis viste sækken fyldt med gaver sig at være en god glider i denne situation, men da julemanden ikke ønsker at miste nogen gaver, der falder frit og lægger alt det hårde arbejde, som hans forskellige hjælpere har lagt i at forberede dem, forsøger han at fange så mange af dem, som han kan. Julemanden sætter altid børnenes interesser i første række.

Når det er lykkedes dig at samle de faldende gaver, skal du organisere din sæk, så de alle passer pænt ind i den. Selvom julemandens sæk er en speciel sæk, der har ubegrænset plads, skal du stadig være organiseret, hvis du vil have hurtig adgang til de rigtige gaver. Denne ulykke har også skadet julemanden, så de næste skridt er helt sikkert at reparere alle de skader, der er sket. Med forskellige minispil gør Doc Darling Santa Surgery denne genopretningsproces til sjove og interaktive trin. Fra at fjerne julemandens hyggelige pels, så du bedre kan vurdere skaderne, til omhyggeligt at rense sårene, gør disse små spil heling af julemanden til en sjov og interessant oplevelse. Der er naturligvis ingen permanente skader, men tiden er kritisk juleaften, for børn fra hele verden venter på deres gaver.

Helbredelsesprocessen er ret kompleks, og fra at rense julemandens sår med varmt, varmt vand og sæbe og derefter tørre det til omhyggeligt at fjerne kviste og blade fra hans krop, har du en masse arbejde foran dig. Men den sjove og farverige grafik og den glade musik gør oplevelsen til en afslappende og spændende oplevelse, og i kombination med de forskellige opgaver, som du skal løse, kan du ikke vente med at se, hvilke unikke scenarier der venter i Doc Darling Santa Surgery.

Hjælp julemanden med at genoptage sin søgen efter at levere gaver, når du spiller Doc Darling Santa Surgery på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at interagere med spillet: Doc Darling Santa Surgery er fuldt kompatibel med musen, lige fra valg af menupunkter til at trække forskellige objekter. Hvis du spiller fra en mobilenhed, kan du trykke på knapperne på skærmen for at vælge de foretrukne muligheder.

Lignende spil:

Kan du lide Doc Darling Santa Surgery? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores lægespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.