Ludo Fever

Verden af Ludo Fever er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ludo Fever, et af vores bedste brætspil-spil!

Der venter dig et spil med held og strategi på Spilo.dk, når du vælger Ludo Fever. Du kan enten invitere dine venner og spille en runde sammen, eller du kan vælge at spille mod modstandere, der styres af computeren. Bevægelsen i Ludo Fever afgøres udelukkende ved at kaste en terning, men der er en del strategi involveret. Som du nok forventer af et spil med terninger, kan du være sikker på, at heldet nogle gange vil være på din side, og nogle gange vil det ikke være det. Vinderen af Ludo Fever afgøres af den spiller, der formår at flytte alle sine fire brikker ind i den trekant, der er placeret i midten af skærmen.

Hver spiller har fire brikker, og hvem der kan flytte først, afgøres af den spiller, der kaster den største værdi med terningerne. Du kan kun flytte dine brikker, hvis du kaster en sekser. Strategidelen af Ludo Fever sker hovedsageligt med hvilke brikker du vælger at flytte. Hvis en af dine brikker træder på en anden spillers brik, vender dennes brik tilbage til sin startposition. Selvfølgelig gælder den samme regel for dig, så du skal altid være opmærksom, når du er i nærheden af andre spillere. Desuden vil to brikker, der tilhører den samme spiller, danne en blok, som ikke kan passeres af andre. En anden måde, hvorpå held afgør vinderen, er det faktum, at du kun kan placere en brik i trekanten, hvis du kaster det nøjagtige antal pladser, der er mellem en brik og trekanten.

Slap af og håb på, at du kaster heldige kast, når du spiller Ludo Fever på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Hvis du spiller fra en pc, skal du bruge venstre museknap på musen til at interagere med spillet. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Ludo Fever? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores brætspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.