Rummikub

Verden af Rummikub er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rummikub, et af vores bedste brætspil-spil!

Kom og spil en runde på Rummikub på Spilo.dk, og se, hvem der kan score flest point i dette klassiske og populære familiespil. Med sin blanding af strategi og held er Rummikub et spil, hvor ét træk kan afgøre hele rundens forløb. Det holder tingene spændende, men også utroligt sjove. Og da du kan spille Rummikub enten online eller mod en modstander, der styres af computeren, kan du altid finde nogen, der vil spille med dig. Hvad mere er, kan du endda tilpasse din oplevelse med dine særlige præferencer og invitere andre til at spille efter disse tilpassede regler. Og når du spiller mod computeren, kan du selv bestemme, hvor lang tid en tur tager, antallet af modstandere samt sværhedsgraden.

Hver runde af Rummikub starter med, at du modtager et antal tilfældige brikker fra en stak. Du skal bruge disse fliser til at skabe alle mulige kombinationer, f.eks. lægge dem i fortløbende rækkefølge, eller hvis du har tre eller flere af samme type, kan du placere dem på bordet. De andre spillere har naturligvis ingen idé om, hvilke brikker du har. Det, der virkelig adskiller Rummikub fra andre lignende spil i denne genre, er det faktum, at du også kan bruge andre spilleres brikker, hvis de er på bordet. Og de kan selvfølgelig også bruge dine. Dette tilføjer virkelig et element af uforudsigelighed til Rummikub, og det øger virkelig udfordringen, men også det sjove. Det er virkelig sjovt at kunne score point med alt, hvad der er på bordet. Der kan være tidspunkter, hvor du sidder fast, og du kan ikke foretage nogen gyldige træk, men en af de andre spillere placerer nogle brikker på brættet, som giver dig en chance for at komme tilbage i spillet. Hvis du virkelig ikke kan foretage nogen træk, når det er din tur, kan du altid hente en ny brik fra stakken og håbe på, at det er noget, du kan bruge. Eller, hvis du er rigtig heldig, kan du få Joker-brikken, som kan fungere som erstatning for enhver anden brik. Men husk, at dine modstandere også kan gøre brug af denne specielle brik. Hvis du nogensinde glemmer reglerne i Rummikub, kan du altid spille den tutorial-runde, som spillet tilbyder.

Hav det sjovt på Spilo.dk med et andet klassisk familiespil og spil Rummikub.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge brikkerne og andre elementer i spillet. Hold venstre museknap på en flise lav et valg af fliser, og træk fliserne på brættet med knappen nede, mens du holder knappen nede.

Lignende spil:

Kan du lide Rummikub? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores brætspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC