Short Life

Verden af Short Life er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Short Life, et af vores bedste arkade spil-spil!

Hvis spillets titel har vakt din nysgerrighed, vil alle dine spørgsmål om, hvorfor spillet hedder sådan, blive besvaret, når du har spillet den første bane i Short Life. I Short Life skal du gøre dit bedste for at gennemføre niveauet, mens du undgår et utal af farer, der er mange i niveauerne. Fra skarpe pigge til sprængstoffer og alle mulige andre kreative og dødbringende måder at dø på, vil hvert skridt du tager i Short Life få dig til at spekulere på, om det bliver dit sidste.

Forvent ikke, at din karakter er en akrobat, der kan undvige den sikre død på en hurtig måde. Nej, tværtimod. Den karakter, som du spiller som i Short Life, er bare en helt almindelig person. Det, der vil redde dit liv, vil være timingen af dine bevægelser samt din overordnede strategi. Hver forhindring, du overvinder, betyder en ny session med planlægning. Gentag denne proces, indtil du når slutningen af niveauet.

Spil på Spilo.dk et udfordrende, men sjovt spil, og se, hvor langt du kan komme i Short Life.

Spil andre spil fra short life-serien:

  1. Short Life 2

Lignende spil:

Kan du lide Short Life? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC