Ghost Hunting Season

Verden af Ghost Hunting Season er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ghost Hunting Season, et af vores bedste skydespil-spil!

Gør dit gevær klar, og ryd skærmen for uhyggelige spøgelser i Ghost Hunting Season, et spil, der minder om det klassiske Nintendo-spil Duck Hunt. Ligesom det elskede førnævnte spil er dit mål i Ghost Hunting Season at fjerne alle spøgelser, der vandrer rundt på skærmen, hurtigt, mens du også sørger for, at du ikke ved et uheld skyder den venlige heks.

Den smukke grafik og den glade musik i Ghost Hunting Season vil helt sikkert glæde dine sanser, men brug ikke for meget tid på at beundre landskabet, for udover et godt sigte skal du også eliminere spøgelserne hurtigt. Hvis du ikke gør det, vil de flygte og forårsage alverdens ballade rundt omkring i verden. For at komme videre til næste niveau har du et bestemt antal spøgelser, som du skal forvise, så vær altid opmærksom på dette antal. Heldigvis har du på Spilo.dk en ny chance for at vinde, og du kan prøve niveauet igen!

Øv dig i at sigte, når du spiller Ghost Hunting Season på Spilo.dk og se, hvor mange spøgelser du kan slippe af med.

Sådan spiller du

Bevæg sigtelinjen ved hjælp af enten piletasterne eller WASD over de spøgelser, der er på skærmen. Når du får et i sigtekornet, skal du trykke på mellemrumstasten for at skyde med din riffel. Pas på, at du ikke skyder heksen, der nogle gange dukker op på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Ghost Hunting Season? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skydespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.