Mafia Wars

Verden af Mafia Wars er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Mafia Wars, et af vores bedste skydespil-spil!

Tag din cowboyhat på og gør dig klar til krig! I Mafia Wars skal du kæmpe mod utallige bølger af mafia-soldater, som vil gøre alt for at eliminere dig. Og som du måske kan forvente, har de en masse magt til at komme og hente dig, så mist ikke fokus for længe, ellers svømmer du snart med fiskene.

For at kæmpe med succes mod dem skal du bevare roen og holde din position og tålmodigt vente på, at de kommer inden for rækkevidde af dit våben og derefter skyde dem ned. Det er nok meningen at blive i en position for at skræmme den hær, der kommer efter dig, men det kan hurtigt blive skræmmende. Men gå ikke i panik, for du har masser af venner, der kan hjælpe dig. Disse venner er i form af forskellige kraftfulde våben med hver sin styrke og svaghed. Men i sidste ende er det bedst, at du vælger den, der passer bedst til din personlighed, og som du føler dig mest tryg ved. Du kan også bringe magtfulde allierede ind i kampen for at hjælpe dig med at besejre dine fjender.

Du får helt sikkert brug for al den hjælp, du kan få, jo længere du overlever, for der vil komme mere magtfulde fjender og angribe dig, hvoraf nogle af dem er elitebosser, som kræver alle de færdigheder, du har lært, for at besejre dem. Disse bosser kan også kræve særlige strategier, så sørg for at tilpasse dig den udfordring, som de bringer med sig.

Gør dig klar til at have det sjovt på Spilo.dk og forsvare dig selv i Mafia Wars!

Lignende spil:

Kan du lide Mafia Wars? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skydespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.