Duck Life

Verden af Duck Life er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Duck Life, et af vores bedste dyrespil-spil!

Forbered din træningsmontage og energiske musik, før du spiller Duck Life, et sødt spil, hvor du skal træne din ælling til at blive en mester i racerløb. For at opnå en legendarisk status på konkurrencescenen skal man træne hårdt, i en række forskellige discipliner.

Heldigvis giver Duck Life dig chancen for at få et omfattende træningsregime, og det indeholder 15 minispil som løb, svømning, flyvning, klatring og springning. At se din ælling langsomt klatre op i rækkerne og blive bedre og bedre vil helt sikkert give dig et smil på læben, og det vil gøre dig meget stolt over, at alt dit hårde arbejde betaler sig. For evig ære skal du til sidst stå over for mesteranden ælling. Når du først er besejret, kan du roligt sige, at du er den bedste.

Få den bedste plads på Spilo.dk i Duck Life!

Lignende spil:

Kan du lide Duck Life? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dyrespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.