Zoo Boom

Verden af Zoo Boom er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Zoo Boom, et af vores bedste dyrespil-spil!

Med de beroligende klokkespil, den søde grafik og de enkle regler kan du altid regne med Zoo Boom for at få en ekstra dråbe afslapning efter en hård dag. Det, du skal gøre i dette spil, er at kigge omhyggeligt på brættet og trykke hvor du ser mindst to dyr af samme farve for at samle dem til din zoologiske have.

Du vil se, at du også skal løse nogle opgaver for at komme videre, men disse opgaver vil ikke være noget for dig! Hvis det lykkes dig at matche flere dyr af samme type, vil du blive mødt med noget af et spektakel af effekter!

Selv om reglerne er ret nemme at forstå, bliver niveauerne sværere, og udfordringerne bliver mere og mere komplekse, jo længere du kommer fremad. Men bare rolig, på Spilo.dk kan du starte forfra så mange gange du vil!

Prøv at slå alle banerne og få alle stjernerne i Zoo Boom!

Lignende spil:

Kan du lide Zoo Boom? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dyrespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.