Elsa Crazy In Love

Verden af Elsa Crazy In Love er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Elsa Crazy In Love, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Mine damer, den smukke og søde pige Elsa Frozen er forelsket. Jack Frost er heldig at have hende, og de nyder at tilbringe meget tid sammen. Elsa har en date med Jack i aften, og hun kan ikke bestemme sig for, hvad hun skal have på. Hun vil gerne gøre et godt indtryk, så hjælp hende med at vælge et romantisk middagstøj. Er du klar til Frozen-udklædningen? En god idé til en date er romantiske bløde krøller, som indrammer hendes ansigt perfekt. Tjek derefter hendes kjolesamling, og vælg en smuk kjole med lyserøde og masser af glitterdetaljer, der passer til en smuk prinsesse som Elsa. En god idé til tilbehør til prinserne er et par smukke diamantøreringe og en matchende halskæde med lyserøde diamanter. Looket er flot, men det er ikke fuldendt uden den bedste makeup. Prøv en rød læbefarve, grøn øjenskygge, sort mascara og en ferskenrød blush på kinderne. God fornøjelse med det nye spil kaldet Elsa Crazy In Love!

Lignende spil:

Kan du lide Elsa Crazy In Love? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.