Aurora Becomes A Cat Person

Verden af Aurora Becomes A Cat Person er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Aurora Becomes A Cat Person, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Aurora har fundet en kat på vejen, og hun besluttede at adoptere den. Hjælp hende med at tage sig af den søde kattekilling ved navn Beauty! Den smukke blonde prinsesse vil give den dejlige kat et dejligt brusebad og rense pelsen med en kam. Hun skal sørge for, at katten ikke kommer til skade. Katten kan også være sulten, så Aurora, din yndlingsprinsesse, vil fodre hende med nogle lækre kattegodbidder. Prinsessen har nu besluttet sig for, at hun har brug for et nyt og sjovt outfit til en dejlig kattevandring i parken. Hun vil vælge en ny bluse, nederdel og frisure til denne lejlighed, og hun vil have noget katterelateret. Hun har valgt en smuk kattebluse og et par sjove leggings. Du kan nu vælge et smukt outfit til kæledyret og sørge for, at det har noget glimmer. God fornøjelse!

Lignende spil:

Kan du lide Aurora Becomes A Cat Person? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.