Elsa Runway Diva

Verden af Elsa Runway Diva er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Elsa Runway Diva, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Skab tre forskellige outfits, som Elsa vil bære på catwalken! Elsa, den frosne dronning fra Arendelle, vil gerne være en god model. Hun vil gå på catwalken og vise tre fantastiske styles, der passer til en smuk prinsesse som hende selv. Du kan hjælpe hende med at se fantastisk ud i en vintagekjole, en elegant kjole og et street style-look! Elsa ønsker at starte hvert af de tre looks med makeup. Denne prinsesse fashionista kan lide en stor rødme på kinderne, en kraftig farverig til øjenlågene, en stor rød farve til hendes læber og eye liner for at gøre hendes øje stort og smukt. Du kan vælge enten en moderne glamourkjole med glitrende detaljer eller en sød stropløs kjole i grønt til vintageoutfittet. Til street style kan du prøve en afslappet smart bluse og blazer og et par sjove shorts. God fornøjelse med at spille Elsa Runway Diva!

Lignende spil:

Kan du lide Elsa Runway Diva? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.