Elsa Stylish Roses

Verden af Elsa Stylish Roses er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Elsa Stylish Roses, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Isdronningens yndlingsblomster er roser. Hun elsker blomster i det hele taget, og hun glæder sig til at plante nogle i sin have. I dag vil hun gå til den lokale forretning for at købe nogle blomster til sin have. Det er sådan en dejlig dag udenfor, og hun vil gerne have noget smukt tøj på. Hjælp den dejlige prinsesse med at gøre sig klar til at tage en tur i byen på sin cykel. Du kan vælge en kjole med rosenprint eller en nederdel, der passer til en fin top. Vælg noget tilbehør og rosenhårpynt. Glem ikke at give hende også en flot pastelfarvet makeup. Sidst men ikke mindst skal du hjælpe hende med at gøre sin cykel klar!

Lignende spil:

Kan du lide Elsa Stylish Roses? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.