Endless Truck

Verden af Endless Truck er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Endless Truck, et af vores bedste lastbil spil-spil!

Gør dig klar til et løb, som du aldrig har oplevet før, med vanvittige stunts og ekstremt farlig kørsel i Endless Truck, et vanedannende stuntspil for lastbiler! Bevar kontrollen over dette bæst på fire hjul, mens du kører over ramper, undgår farlige forhindringer og samler penge.

Vis dine evner ved at udføre dristige flips, når du svæver gennem luften, men pas på ikke at overdrive! Kørsel af monstertrucks kræver, som alt andet i livet, en balance! Tro ikke, at lastbilens størrelse betyder, at den er usårlig over for farerne på vejen, for vejen er lang i Endless Truck, og du skal sørge for at komme så langt som muligt.

Find din indre vovehals i Endless Truck og hav det sjovt på Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide Endless Truck? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores lastbil spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.