Epic Blast

Verden af Epic Blast er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Epic Blast, et af vores bedste match 3 spil-spil!

Hvis du elsker græsk mytologi, har du helt sikkert hørt om Zeus, gudernes konge i det græske pantheon. Som hersker på Olympen havde han store kræfter, og hans mægtige lynkrafter var legendariske. Et enkelt lyn, der blev kastet fra hans hænder, kunne udslette alt. I Epic Blast får du mulighed for at spille et sjovt match 3 spil, der foregår i den græske mytologi. Indstillingen betyder ikke kun, at du vil støde på genstande, der er velkendte i dette miljø, og selv om du vil få alle mulige smarte pokaler og spartanske hjelme at se, er det ikke det, der adskiller Epic Blast fra andre lignende spil fra denne populære genre. Det, der får Epic Blast til at skille sig ud, er de lynkræfter, der kan dukke op på skærmen, hvilket helt sikkert kan hjælpe dig med at klare det meget hurtigere. Man kan sige, at Zeus hjælper dig med at vinde banerne.

Selvfølgelig er reglerne fra andre match 3-spil også til stede i Epic Blast, og du skal stadig danne en lige linje af tre eller flere af disse genstande for at rydde dem fra brættet. Men reglerne er også lidt tilfældige, når du har den almægtige Zeus til at hjælpe dig. Så hvis det lykkes dig at matche fire elementer, vil et lyn dukke op på den linje og fjerne alle elementerne på den, og hvis det lykkes dig at fjerne fem eller flere elementer, vil lynet slå ned over hele brættet og ødelægge alle de elementer, du har matchet. Udover at få lynbonusser på kampe har Zeus plantet lynbolte på brættet, og du kan bruge dem til hurtigt at rydde de rækker eller kolonner, du ønsker. Men vær forsigtig, for denne handling ændrer i høj grad brættets konfiguration, så tag altid højde for dette.

Spil et sjovt match 3 spil på Spilo.dk, i en unik og fantastisk ramme, og nyd Epic Blast.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge et element fra brættet, og mens du holder denne knap nede, skal du trække det enten opad, nedad, til venstre eller højre og slippe den for at placere elementet på dets nye plads. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen i stedet for på musen og slippe den for at flytte det pågældende element.

Lignende spil:

Kan du lide Epic Blast? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores match 3 spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.