Skydom Reforged

Verden af Skydom Reforged er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Skydom Reforged, et af vores bedste match 3 spil-spil!

I det magiske kongerige Skydom Reforged kan du forvente masser af spændende match 3 action, men dette særlige match 3 spil giver dig mulighed for at teste dine evner mod andre menneskelige spillere. På denne måde kan du afgøre og se, hvem der er den bedste. Du kan vise dine evner i hundredvis af baner med unikke og interessante omgivelser, alle med spektakulære effekter og masser af genstande, der venter på at blive matchet. Reglerne i Skydom Reforged er måske allerede velkendte for dig, især hvis du allerede har spillet det originale Skydom på Spilo.dk, eller hvis du har spillet et andet match 3-spil, som du kan finde her. For at få point og komme videre i niveauet skal du matche 3 brikker af samme farve for at få point og komme videre i niveauet. Hvis det lykkes dig at matche mere end tre på en gang, får du selvfølgelig ekstra point. Det gør du ved at sørge for, at de alle er på samme række. For at tilføje lidt mere udfordring i spillet får du på Skydom Reforged også lov til at løse forskellige andre sjove opgaver.

Sørg også for at være på udkig efter særlige genstande, der kan dukke op på brættet, genstande, der kan øge dine chancer for at vinde betydeligt. Et af disse genstande er en ædelsten, der, når den matches med andre brikker af samme farve, rydder en lige linje af brikker, uanset deres farve. Skydom Reforged sætter fokus på hastighed, så du skal sørge for, at du kan bruge enhver fordel, du har, til at få så mange point som muligt så hurtigt som muligt. Og når du tager højde for, at du kan se den anden spillers fremskridt på en anden skærm i venstre side af skærmen, stiger spændingen for at lave så mange kampe som muligt automatisk.

Nyd en afslappende tur ind i Skydom-riget, når du spiller Skydom Reforged på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at vælge og flytte genstandene enten op, ned, til venstre eller højre. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Spil andre spil fra skydom-serien:

  1. Skydom

Lignende spil:

Kan du lide Skydom Reforged? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores match 3 spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.