Jewel Shuffle

Verden af Jewel Shuffle er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Jewel Shuffle, et af vores bedste match 3 spil-spil!

Jewel Shuffle er et klassisk matchspil, men det er et matchspil, der, som titlen antyder, er fyldt med alle mulige uvurderlige juveler. Fra diamanter til alle mulige andre ædelstene er Jewel Shuffle en visuel fest for alle, der holder af skinnende ting. Men grafikken er kun ét aspekt af spillet, for selvom omgivelserne i spillet er blændende, er det gameplayet, der vil få dig til at vende tilbage til Jewel Shuffle.

Målet med Jewel Shuffle er at flytte rundt på juvelerne på skærmen på en sådan måde, at mindst tre af samme type er på den samme række. I første omgang lyder det måske ret nemt, men hvis du vil opnå de højeste point, skal du anvende en vis strategi på den måde, du bevæger dig rundt på brættet, for hver genstand, du fjerner fra brættet, baner vejen for, at andre kan falde ind på den tomme plads. Dette sikrer, at brættets konfiguration konstant ændrer sig, så hvis du ikke tager højde for dette, kan du hurtigt fare vild i alle de efterfølgende ændringer. Et andet aspekt, som du bør tage hensyn til, når du overvejer, hvilke kampe du skal gå efter, er de specielle genstande, der er på brættet. Når det lykkes dig at lave et match med dem, kan de anvende forskellige effekter, som f.eks. at sprænge andre genstande i en kort radius omkring dem i luften, eller en anden, der bare rydder genstande i en lige linje.

Efterhånden som du fortsætter med at lave kampe og rydde brættet, fyldes en bjælke langsomt op i toppen af skærmen. Når denne bjælke er fyldt, kommer du til det næste niveau og fortsætter dit eventyr i Jewel Shuffle.

Nyd en afslappende match 3-oplevelse på Spilo.dk og hav det sjovt med Jewel Shuffle.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge og flytte juvelerne rundt enten opad, til venstre, til højre eller nedad. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Jewel Shuffle? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores match 3 spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.