Gold Miner Jack

Verden af Gold Miner Jack er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Gold Miner Jack, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Gør dig klar til at grave nogle fantastiske skatte op ved hjælp af din grippekrog, når du spiller Gold Miner Jack på Spilo.dk, et spil, hvor du skal beherske en grippekrog, der konstant svinger fra side til side som et meget tungt pendul. Men når du lærer at styre denne komplicerede anordning, er du sikker på at få fat i masser af værdifulde genstande.

Hver genstand, som du formår at hente, kan bruges til at købe alle mulige vigtige forbedringer, som kan hjælpe dig i dit arbejde. Og du får brug for al den hjælp du kan få, for for at komme videre til næste niveau i Gold Miner Jack har du et vist beløb, som du skal nå, hvis du vil komme videre. Disse genstande forbedrer enten din grippekrog, eller er genstande, der hurtigt vil bortskaffe de skatte, som du i øjeblikket slæber mod dig, hvis disse genstande ikke er værdifulde nok. Hvert sekund tæller under jorden, så du vil ikke være i stand til at samle alt, hvad du ser. Nogle gange er du nødt til at tage nogle svære beslutninger og smide nogle af de genstande, du har grebet, til fordel for at forsøge at få noget bedre.

Behersk dit sigte, og lær de indviklede detaljer ved at bruge en grippekrog, når du spiller Gold Miner Jack på Spilo.dk og fylder dine kasser med guld.

Sådan spiller du

Klik på skærmen for at frigøre grippekrogen mod de genstande, der er placeret omkring dig. Du kan ikke direkte kontrollere retningen af dit skud, så tænk nøje over din griberkrog. Køb genstande i slutningen af hvert niveau for at forbedre din grippekrog.

Lignende spil:

Kan du lide Gold Miner Jack? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.