Fish Story

Verden af Fish Story er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Fish Story, et af vores bedste casual spil-spil!

I Fish Story er match 3-spillene taget under vandet, og med et lag frisk ny grafik, optimistisk musik og en masse andre forbedringer vil det vise sig at være en uforglemmelig oplevelse. Man kan sige, at det vil gøre et plask i dit liv! Mød Poseidon. Du har måske hørt om ham, for han er trods alt havets gud. Han vil være din guide på dette fortryllende eventyr.

Og når du har mere end 700 niveauer, har du helt sikkert brug for nogen til at guide dig og lære dig alle mulige nyttige tricks, så du ikke drukner i alle disse oplysninger eller farer vild i løsningen af alle de komplicerede gåder. Ud over alle de tilgængelige baner kan du også gennemføre daglige missioner for at tjene ekstra mønter og boostere, og du kan også spille den daglige udfordring for at tjene ekstra stjerner, som kan hjælpe dig med at låse skattekister og porte til nye baner op. Vær opmærksom på, at der jævnligt er Treasure Hint-events, hvor du kan indsamle glemte piratskatte.

Udforsk havene med hjælp fra Spilo.dk, når du spiller Fish Story!

Lignende spil:

Kan du lide Fish Story? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores casual spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.