Candy Riddles

Verden af Candy Riddles er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Candy Riddles, et af vores bedste casual spil-spil!

Candy Riddles har en grafik, der får dig til at løbe i vand i munden, og det er helt sikkert et spil, der er bedst at spille, når du har spist et sundt måltid før. Dette søde match 3-spil giver dig til opgave at matche søde småkager og farverige slik for at rydde bordet.

Vi ved alle, at sukker er vanedannende, og dette spil er ligesom sukker. Og det er ikke kun på grund af de lækre godbidder, der vises. Med sit sjove gameplay, som du allerede kender og elsker, vil Candy Riddles helt sikkert give dig lyst til at vende tilbage for endnu en portion. Og der er masser af udfordrende niveauer, der venter på dig! Når du først har fået smag for det, vil du blive ved med at vende tilbage og forsøge at klare bare et niveau mere.

Spilo.dk bringer glæde med Candy Riddles, så tag plads ved bordet og nyd en fuld portion sjov!

Lignende spil:

Kan du lide Candy Riddles? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores casual spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.