Five Nights at Freddy’s 4

Verden af Five Nights at Freddy’s 4 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Five Nights at Freddy’s 4, et af vores bedste fnaf spil-spil!

Gør din lommelygte klar, og sørg for, at du ikke er let at blive skræmt, for Spilo.dk giver dig endnu engang en kort tur i Five Nights at Freddy's-universet med Five Nights at Freddy’s 4. Ligesom de andre spil fra denne verden byder Five Nights at Freddy’s 4 på masser af skræmmende og spændte øjeblikke, så du skal altid være klar til animatronics, der hopper på dig, og andre høje lyde, der kan skræmme selv den modigste spiller. I modsætning til andre Five Nights at Freddy's-spil kan du i dette spil ikke stole på sikkerhedskameraer for at kigge ind i mørket og få lidt afstand til de animatronics, der er ude efter dig. Nej, i Five Nights at Freddy’s 4 er dit eneste våben en lommelygte og dine reflekser.

Handlingen i Five Nights at Freddy’s 4 foregår i dit soveværelse, og du skal klare dig igennem natten. Du behøver ikke at forlade værelset, men du kan kigge bag de døre, der fører ud af dit værelse, men hvis du hører nogen former for lyde i mørket, skal du sørge for hurtigt at lukke døren og efterlade ondskaben bag dig. Udover at tjekke hvilken uhyggelig animatronic der ligger på lur udenfor, skal du også tjekke bag dig, og se hvor mange dukker der ligger i sengen. Hvis der er begyndt at samle sig for mange, skal du sørge for at lyse på dem for at skræmme dem væk.

Spil et gyserspil, der foregår i Five Nights at Freddy's-universet, når du spiller Five Nights at Freddy’s 4 på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug musen til at interagere med spillet. Knip med musen nedad for at kigge bag dig.

Spil andre spil fra Five Nights at Freddy's-serien:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddys 2
  7. Huggy Wuggy Shooter

Lignende spil:

Kan du lide Five Nights at Freddy’s 4? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores fnaf spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC